Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X axis not working correctly
#10
Scale connected to one half of 339. Clock and data connected to P2.1 and P2.4. Powered up, connected. Scale and display zeroed. Scale moved, display Y axis and scale value match.
Powered down, P2.1 linked to P2.0 P2.4 linked to P2.5, powered up ,connected.
Y axis display now continually jumping about. If the scale is moved X axis value changes and a number shows without changing most of the time but then for a fraction will show a completely different number.. 
Powered down.
Just for fun P2.1 linked to P2.5 and P2.4 linked to P2.0. Powered up connected.
X axis jumps about erratically however Y axis now stable and correct and following the scale.

Is the controller trying to supply the clock? I believe you need to do that on some types of scales.

Let me know if you need more tests
ATB
Richard
Reply


Messages In This Thread
X axis not working correctly - by edeeec - 01-03-2017, 09:50 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-08-2017, 04:56 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 01-10-2017, 03:27 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-11-2017, 09:41 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-28-2017, 04:15 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 01-30-2017, 05:41 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-05-2017, 03:23 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-23-2017, 08:37 AM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-24-2017, 03:26 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-25-2017, 03:08 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-25-2017, 04:39 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-27-2017, 08:43 AM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-27-2017, 03:25 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 03-11-2017, 06:58 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 03-22-2017, 09:53 PM
RE: X axis not working correctly - by Briney Eye - 03-22-2017, 09:59 PM
RE: X axis not working correctly - by heavyg603 - 03-26-2017, 12:59 AM
RE: X axis not working correctly - by Briney Eye - 03-26-2017, 10:58 PM
RE: X axis not working correctly - by keesk - 10-10-2017, 01:04 PM
RE: X axis not working correctly - by Philcobt - 02-26-2018, 11:26 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-27-2018, 02:30 AM
RE: X axis not working correctly - by Philcobt - 02-27-2018, 04:05 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 06-28-2018, 03:44 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 10-29-2020, 12:27 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 10-29-2020, 05:00 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 10-30-2020, 01:02 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)