Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X axis not working correctly
#3
(01-08-2017, 04:56 PM)edeeec Wrote: I bought a new Launchpad, programmed wired to my level shifter and get exactly the same problem the display is totally erratic when the signal inputs are on P2.0 and 2.5 (X)

This is strange. What kind of scale are you using? Are you connecting the same output to the input?
Reply


Messages In This Thread
X axis not working correctly - by edeeec - 01-03-2017, 09:50 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-08-2017, 04:56 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 01-10-2017, 03:27 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-11-2017, 09:41 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-28-2017, 04:15 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 01-30-2017, 05:41 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-05-2017, 03:23 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-23-2017, 08:37 AM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-24-2017, 03:26 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-25-2017, 03:08 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-25-2017, 04:39 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-27-2017, 08:43 AM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-27-2017, 03:25 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 03-11-2017, 06:58 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 03-22-2017, 09:53 PM
RE: X axis not working correctly - by Briney Eye - 03-22-2017, 09:59 PM
RE: X axis not working correctly - by heavyg603 - 03-26-2017, 12:59 AM
RE: X axis not working correctly - by Briney Eye - 03-26-2017, 10:58 PM
RE: X axis not working correctly - by keesk - 10-10-2017, 01:04 PM
RE: X axis not working correctly - by Philcobt - 02-26-2018, 11:26 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-27-2018, 02:30 AM
RE: X axis not working correctly - by Philcobt - 02-27-2018, 04:05 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 06-28-2018, 03:44 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 10-29-2020, 12:27 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 10-29-2020, 05:00 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 10-30-2020, 01:02 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)