Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X axis not working correctly
#24
Hello again Yuriy! Been a while..
I have noted that this thread is indicating Exactly the same issues i referred to in my post, #23 above.
Namely jittery Y axis readout. The Chinese scale display is Stable, the Touch DRO, not.
I cant seem to find the wiring schematic of the board I bought from U. Please supply the link..
I wish to resolve ASAP.
The setup is 20480 ppi.
Was put on backburner awaiting update info, not forthcoming, AFAIK.
BTW an Igaging scale (too short for my milling machine) tested on Y axis seem much more stable, so i suspect the Mixed s/w has an issue.
THIS THREAD HAS GONE COLD, so Hope you are OK!

#20 post i meant re exact same issue..
WHY have You abandoned us,
so many with same/similar issues? Unfixable?
Reply


Messages In This Thread
X axis not working correctly - by edeeec - 01-03-2017, 09:50 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-08-2017, 04:56 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 01-10-2017, 03:27 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-11-2017, 09:41 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-28-2017, 04:15 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 01-30-2017, 05:41 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-05-2017, 03:23 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-23-2017, 08:37 AM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-24-2017, 03:26 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-25-2017, 03:08 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-25-2017, 04:39 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-27-2017, 08:43 AM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-27-2017, 03:25 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 03-11-2017, 06:58 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 03-22-2017, 09:53 PM
RE: X axis not working correctly - by Briney Eye - 03-22-2017, 09:59 PM
RE: X axis not working correctly - by heavyg603 - 03-26-2017, 12:59 AM
RE: X axis not working correctly - by Briney Eye - 03-26-2017, 10:58 PM
RE: X axis not working correctly - by keesk - 10-10-2017, 01:04 PM
RE: X axis not working correctly - by Philcobt - 02-26-2018, 11:26 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-27-2018, 02:30 AM
RE: X axis not working correctly - by Philcobt - 02-27-2018, 04:05 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 06-28-2018, 03:44 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 10-29-2020, 12:27 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 10-29-2020, 05:00 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 10-30-2020, 01:02 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)