Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X axis not working correctly
#21
(02-26-2018, 11:26 PM)Philcobt Wrote: Hi Yuriy

I have a similar problem to the above using scales from Machine DRO (UK) using the Do-it-yourself DRO Mixed Scale Controller Kit. I have changed the MSP430, put each scale in the various X, Y & Z inputs, all with no improvement. The Y axis seems most jittery, jumping from 0.00mm to 10403mm (0 to 409inch) and back again, but all axis jump in this way. They all revert to the same base number after jumping up to 10,000+mm.
I have checked all soldered joints and all seem OK.
Is there any thing else I can try or is it a Bin6 conversion problem that I read somewhere?
Is there an update on the code due soon please?
Regards,
Barry (UK)

I'm out of town till next Friday, so I can't look into this right now, but can you post the link to the exact scales you have?
Reply


Messages In This Thread
X axis not working correctly - by edeeec - 01-03-2017, 09:50 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-08-2017, 04:56 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 01-10-2017, 03:27 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-11-2017, 09:41 AM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 01-28-2017, 04:15 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 01-30-2017, 05:41 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-05-2017, 03:23 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-23-2017, 08:37 AM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-24-2017, 03:26 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-25-2017, 03:08 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-25-2017, 04:39 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 02-27-2017, 08:43 AM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-27-2017, 03:25 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 03-11-2017, 06:58 PM
RE: X axis not working correctly - by edeeec - 03-22-2017, 09:53 PM
RE: X axis not working correctly - by Briney Eye - 03-22-2017, 09:59 PM
RE: X axis not working correctly - by heavyg603 - 03-26-2017, 12:59 AM
RE: X axis not working correctly - by Briney Eye - 03-26-2017, 10:58 PM
RE: X axis not working correctly - by keesk - 10-10-2017, 01:04 PM
RE: X axis not working correctly - by Philcobt - 02-26-2018, 11:26 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 02-27-2018, 02:30 AM
RE: X axis not working correctly - by Philcobt - 02-27-2018, 04:05 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 06-28-2018, 03:44 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 10-29-2020, 12:27 PM
RE: X axis not working correctly - by Yuriy - 10-29-2020, 05:00 PM
RE: X axis not working correctly - by qtron - 10-30-2020, 01:02 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)