Forum
Save machine profiles? - Printable Version

+- Forum (https://forum.yuriystoys.com)
+-- Forum: General Discussion (https://forum.yuriystoys.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: TouchDRO App Help (https://forum.yuriystoys.com/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Thread: Save machine profiles? (/showthread.php?tid=373)



Save machine profiles? - budman68 - 08-04-2018

Good morning, I looked on the forum but haven't found it yet. 

Can I possibly save machine "profiles" from one tablet to move to another tablet?

Thank you so much for your time and help-
Dave


RE: Save machine profiles? - budman68 - 08-08-2018

Is it that this can't be done and that's why no-one chimed in?


RE: Save machine profiles? - Tweinke - 08-09-2018

I do not think that can be done. I'm assuming you mean the CPI and that type info. I used two different tablets and just entered the info in both, I do not switch between tablets during a job though. And yes it does seem.at times there are few responses to posts here I think it would be nice if more people posted that have experience.


RE: Save machine profiles? - budman68 - 08-10-2018

(08-09-2018, 03:01 AM)Tweinke Wrote: I do not think that can be done. I'm assuming you mean the CPI and that type info. I used two different tablets and just entered the info in both, I do not switch between tablets during a job though. And yes it does seem.at times there are few responses to posts here I think it would be nice if more people posted that have experience.

Thanks so much as I appreciate your input. I was actually referring to saving a "Mill" profile from one tablet to load onto another tablet so I didn't have to re-setup the new tablet scale factors (just being lazy...lol). 

Thanks again!
Dave-


RE: Save machine profiles? - Tweinke - 08-12-2018

Work smarter not harder, I understand that!